Venus Viva Fractional

Venus Viva Fractional pakt pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea en diepe plooien en rimpels effectief aan. Dit is dé behandeling om je huidstructuur te verbeteren. 

Over de Venus Viva

De Venus Viva heeft vele voordelen ten opzichte van een laser. Een minimale herstelperiode, het gehele jaar uitvoerbaar, dus geen limits met zon gebruik. Ook is het mogelijk om de donkere huid te behandelen.  De veilige NanoFractional Radio Frequentie™ (RF) en SmartScan™ technologie zijn bewezen effectief om ook de huid te verstrakken.

Resultaat
De Venus Viva Fractional is geschikt voor ieder huidtype, waarbij er in minder dan een half uur per zone al resultaat wordt behaald. Al na de eerste behandeling ervaar je het verschil; de huid is zachter, gladder, strakker en oogt frisser. Het beste resultaat behaal je – zo weten wij inmiddels uit ervaring – gemiddeld in 2 tot 4 behandelingen.

Deze resultaatgerichte behandeling is erg intensief voor de huid. Dat betekent dat de zone na de behandeling een tijdje rood ziet. De herstelperiode is korter dan bij de meeste fractionele lasers. Maar hou bij een intensieve behandeling wel rekening met een herstelperiode van drie tot vijf dagen. Intensief zonnen wordt tijdens deze herstelperiode ten strengste afgeraden. Onze arts kan je daar vooraf alles over vertellen. Hij bespreekt dan ook je esthetische wensen en beoordeelt of de Venus Viva Fractional-behandeling bij jou past.

Hoe werkt het de Venus Viva?
Onze specialist richt de speciale apparatuur op de probleemzone. Hierbij maken de gefractioneerde radiogolven minuscule kleine gaatjes in de opperhuid. De SmartScan-technologie gebruik van maakt, zorgt ervoor dat de energie niet meteen volledig vrijkomt. Daardoor ligt de hersteltijd bij een behandeling met de Venus Viva Fractional lager dan bij andere fractionele lasers. Minimaal ongemak dus, maar met maximaal resultaat. Na de behandeling heb je namelijk weer een strakke, egale huid mét een gezonde teint en kleinere poriën.

 

Veelgestelde vragen

Hoe snel boek je resultaat met Venus Viva Fractional?
Dit varieert per persoon. Dankzij onze ervaring weten we dat je het beste resultaat boekt met zo’n twee tot vier  behandelingen per zone.

Is de Venus Viva Fractional veilig?

Natuurlijk. Radiofrequentie wordt al jaren toegepast in de geneeskunde. Het is een bewezen veilige en effectieve technologie. Natuurlijk hebben onze specialisten ruime ervaring. Zij zullen vooraf dan ook met jouw je esthetische wensen bespreken én kijken of de Venus Viva Fractional-behandeling bij je past.

 

Wat kost een Venus Viva behandeling?

Deel behandeling ( bovenlip of Litteken ) € 150,-

Volledig gezicht € 350,-

Lichaam (armen, billen, buik of benen) vanaf € 150,-

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 3 a 6 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 of 6 behandelingen in een keer, dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

 

 

Resultaat

  • Gladde, egale huid
  • Effectieve aanpak van pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea, plooien en rimpels
  • Strakkere huid