Recensies

Beautyjournalist Monique Lindeboom van Beautyjournaal

 

Monique Sluitman: Sinds 6 maanden kom ik bij Beaute in Grave. Mijn huid is enorm vooruitgegaan en minder gevoelig. Vincent en Micheal verstaan hun vak en je voelt je elke keer weer welkom in hun salon. De producten die ze verkopen zijn van hoge kwaliteit en sluiten goed aan bij de behandelingen. Kortom ik blijf hier zeker komen.

Patricia Brouwers: Mooie salon, heel vriendelijk ontvangen. Zeer uitgebreide en deskundige huidanalyse gekregen. Er wordt echt de tijd voor je genomen. De gezichtsproducten waarmee gewerkt wordt (Pascaud) zijn super. Voor iedereen die zijn huid belangrijk vindt een echte aanrader!

Yvonne Brand: Zeer indrukwekkende salon bij aankomst valt het pand direct op zodra je binnenkomt is er direct de huiselijke sfeer die echt top is. Het team neemt uitgebreid de tijd en heeft alle aandacht voor de klant.
Ze werken met passie en dat merkt je gedurende het hele bezoek van aankomst tot vertrek. Heb al diverse behandelingen gehad en ik ben zeer tevreden kom daarom zeker nog terug. Kortom een top salon!!

L. Nicolaas : Onlangs met een vriendin een bezoek gebracht aan Beauté voor een huidanalyse. Was erg interessant! Veel informatie gekregen en dingen ontdekt wat ik niet wist, Voornamelijk do’s en don’ts voor het gezicht. De uitleg was duidelijk en uitgebreid, er werd echt tijd voor je genomen en we kregen een warm welkom. Na de analyse heb ik gezichtsproducten aangeschaft waarvan ik merk dat ze ook goed werken. Zeker een verschil met mijn oude gezichtsproducten. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een eerste bio-peeling, ik ben benieuwd! Het is een professioneel bedrijf en zeker aan te raden!