Pascaud behandelingen (video)

Pascaud behandelingen worden ingezet voor het corrigeren van rimpels, lifting en versteviging van je huid, verfijning van de huidstructuur, het verminderen van pigmentvlekken op een natuurlijke wijze.

Pascaud behandelingen gaan de strijd aan tegen het verouderingsproces. De huidbarriere wordt versterkt, de conditie wordt verbeterd en bestaande problemen worden opgelost.

De producten van Pascaud zijn cosmeceuticals, dit houd in dat de werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica in liggen. Pascaud gebruikt hoge werkstoffen maar zonder het gebruik van  pure parfum of conserveringsmiddelen en is dierproef vrij. Uniek is dat Pascaud  ISO is gecertificeerd.

Pascaud is een Nederlands merk en heeft een duidelijke filosofie

  • Outside in Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige producten in het instituut en voor thuis.

  • Inside out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezond voedingspatroon, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen.

  • Zen Beauty

Schoonheid van inzicht. Een gezond leefpatroon zonder stress en dingen doen die jou gelukkig maken. Dit betekend ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden. 

 

Pascaud behandeling op maat

Bij Beauté Huidinstituut weten we dat de huidconditie per moment verschillend kan zijn. De huid heeft in de zomer andere behoeftes dan in de winter. Een huid verandert bijvoorbeeld ook na een zwangerschap of bij stress. Daarom hebben wij Pascaud behandelingen op maat (all in one). Bij elke Pascaud behandeling kijkt de specialist welke behoefte de huid op dat moment nodig heeft in overleg met jouw wensen. Het enige wat je hoeft te doen is een tijdsblok kiezen voor een Pascaud behandeling van: 45 ,60 of 90 minuten.

Voordelen:

  • Behandeling op maat
  • Gelijk zichtbaar resultaat
  • Elke behandeling is anders
  • Je hoeft zelf de behandeling niet meer uit te kiezen
  • Specialist kan combineren met apparatuur zonder bijkomende kosten
  • Er wordt gewerkt met Pascaud producten

 

Pascaud Specials

Pascaud heeft ook 2 speciale behandelingen die niet in het all in one tarief vallen

Resultaat gerichte behandelingen met medische radiogolven noemen we radiofrequentie ( afgekort RF ). Als je dit vergelijkt met populaire behandelingen met medisch licht zoals IPL of sommige lasers aangezien deze werken aan het oppervlak van de huid. De laatste radiofrequentie stralen zoals bij de Wave hebben een dieper bereik. De ontwikkeling van radio frequentie is een doorbraak op het gebied om je huid te verstrakken.

Bioskinjetting is de 100% natuurlijke anti rimpelbehandeling zonder inspuitingen voor het verminderen van rimpels. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd.

Pascaud behandelingen

Link: Pascaud