La Colline behandeling (video)

Ben je opzoek naar een ontspannende behandeling maar wel met zichtbaar resultaat? Dan is een La Colline behandeling wat voor jouw.

 

La Colline is een exclusief hoogwaardig zwitsers anti-aging merk wat werkt op celniveau. Het is ontwikkelt door biologen en cosmeticadeskundigen. Het unieke van La Colline is het CMAge complex. Dit is een soort personal traininer voor je huid en zorgt ervoor dat de energie en het zuurstofgehalte van de cellen wordt geoptimaliseerd. De huid zal steviger aanvoelen en vooral een frissere uitstraling krijgen. Om zo optimaal resultaat te kunnen behouden is het raadzaam de La Colline behandeling om de 6 weken te herhalen.

 

Unieke welness beleving

Een La Colline behandeling is een unieke ervaring met zichtbare resultaten, waarbij de hoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit, professionaliteit en perfectie.

Wetenschappelijke zwiterse kwaliteit:

Dankzij hoogwaardige huidverbeteringsproducten, die de huid direct zichtbaar verbeteren na 1 behandeling.

–  Ontspanning combineren met huidverbetering:

Door eeuwenoude technieken zoals Oosterse en Westerse massage methodes. Een mooie combi van deze waarvan de methodes al jaren lang zijn bewezen.  Zoals de rolling massage die het bindweefsel in de huid stimuleert waarbij direct zichtbaar resultaat te behalen is.

 

La Colline behandeling op maat

Bij Beauté Huidinstituut weten we dat de huidconditie per moment verschillend kan zijn. De huid heeft in de zomer andere behoeftes dan in de winter. Een huid verandert bijvoorbeeld ook na een zwangerschap of bij stress. Daarom hebben wij de La Colline behandeling all in one. Bij elke La Colline behandeling kijkt de specialist welke behoefte de huid op dat moment nodig heeft in overleg met jouw wensen. Het enige wat je hoeft te doen is een tijdsblok kiezen voor een La Colline behandeling van: 60 of 90 minuten.

Voordelen:

  • Behandeling op maat
  • Gelijk zichtbaar resultaat
  • Elke behandeling is anders
  • Ontspanning gecombineerd met anti-aging
  • Je hoeft zelf de behandeling niet meer uit te kiezen
  • Specialist kan combineren met apparatuur zonder bijkomende kosten
  • Er wordt gewerkt met de La Colline producten

 

La Colline behandeling

Link: Ultracosmetics.nl