Huidanalyse | Hoe is jouw huidconditie?

Huidanalyse ,  meten is weten!

Een goede huidanalyse is essentieel voor het maken van een behandelplan en voor het vaststellen voor de producten voor thuisgebruik. Je huid wordt geanalyseerd met behulp van sensoren en d.m.v   het maken van een foto. Op deze manier worden behandelingen en producten voor thuis exact afgestemd op jouw huid.

Voordelen:

  • Objectieve huidmeting
  • Foto’s en metingen van huidanalyse worden opgeslagen om later te  kunnen vergelijken
  • Diverse metingen zoals vocht, pigmentschade , elasticiteit of hoeveelheid verstopte porien
  • Huidanalyse op maat
  • Tips over hoe je jouw huid optimaal kan onderhouden

Bekijk de video over hoe een huidanalyse precies in zijn werk gaat?

Wat kan er worden gemeten met de huidanalyse ?

  1. 3D foto : bij het maken van een 3d foto kan je een deel van de huid zoals bijvoorbeeld de wang goed bekijken. Hierdoor kan je goed zien of er onderhuidse bultjes zijn, couperose aanwezig is , de structuur van de huid mooi is en kan de diepte van rimpels worden bekeken.
  2. Porie meting : bij het meten van de poriën krijg je een goed beeld of het reinigen van de huid goed gaat. De hoeveelheid poriën wordt aangegeven in aantallen bij de huidanalyse meting . Hoe meer poriën hoe grover de huid vaak kijkt.
  3. Pigment meting : pigmentschade wordt veroorzaakt door de zon. Het niet goed beschermen in de zon of met regelmaat naar de zonnebank veroorzaakt pigmentschade aan de huid. Ook producten als parfum versnellen de kan op pigmentschade. Bij veel pigmentschade verhoog je het risico op huidkanker. Aangezien de computer net onder de huid meet zie je hierdoor pigmentschade die nog niet altijd zichtbaar is voor het oog.
  4. Sensoren meting : ( niet afgebeeld op foto) Bij deze metingen kunnen we het vochtgehalte van de huid op het moment van de huidanalyse bepalen. Ook kunnen de het talg op de huid meten. Heb je een laag talg en vochtgehalte dan heb je een droge huid. Tevens kunnen we de elasticiteit van de huid meten.
  5. Microscoop camera ( niet afgebeeld op foto ): Bij deze meting kunnen we plekjes, couperose of littekens op de huid bekijken. De microscoop camera vergroot 50 keer zodat het goed bekeken kan worden.