Grove porien verminderen met peelings

Last van grove porien ? Of heb je pigmentvlekken en kijkt je huid grauw? 

Een peeling verhelpt deze huidproblemen en zal grove porien verminderen en de huid geeft weer laten stralen. Een peeling is een methode om op een veilige wijze de dode huidcellen van de huid te verwijderen. Een peeling is een goede methode om het verouderingsproces tegen te gaan . Diepere peelings zijn zeer effectief bij pigmentvlekken. Er zijn verschillende soorten peelings:

 1. Fruitzuur peelings : hier zijn ook weer verschillende vormen in salicylic , lactic en glycol peeling
 • Glycol peeling  30% & 50%Deze peeling is zeer geschikt voor de ouder wordende huid. Ook bij een rokershuid word met deze peeling goede resultaten behaald. Glycol peeling bevat de kleinste moleculen waardoor het het snelst wordt geabsorbeerd . Glycol peeling word uit suikerriet gewonnen en is 100% natuurlijk en biologisch.
 • Lactic peeling  15% & 30%

Deze peeling is zeer geschikt voor droge en gevoelige huid . Ook  bij pigmentvlekken word met deze peeling goede resultaten behaald. Lactic peeling word uit melk gewonnen en is 100% natuurlijk en biologisch. Lactic peeling heeft ook een sterk vochtinbrengend effect.

 • BHA peeling  20%

Deze peeling is zeer geschikt voor de onzuivere huid en voor acne. Ook bij de onbeschadigde huid word met deze peeling goede resultaten behaald. BHA peeling is een salicylzuur en is 100% natuurlijk en biologisch.

 

2. Enzym peelings: deze zijn eiwitsplitsend: deze werken langzamer dan een fruitzuur peeling en hierbij worden de dode huidcellen geweekt zonder schuren. Hetzelfde effect enkel inwerktijd is langer. Ideaal bij een gevoelige, droge of couperose huid.

3. Mechanische peeling : hierbij zitten er korreltjes in de peeling of op basis van algen. De bio peeling van Neoderma is een mechanische peeling. Voordeel is dat de celdeling word geactiveerd en de peeling van binnen naar buiten werkt wat bij fruitzuur en enzym omgekeerd is. KLIK HIER

4. TCA peeling : De TCA peeling  is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot significante verbetering in huidverjonging. Deze combi-peel zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot 10 dagen volledig vernieuwt. De TCA Peeling  kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Meer over de TCA peeling KLIK HIER

Een peeling door ervaren specialisten

De ervaren specialisten van Beaute met ruim 37 jaar ervaring kunnen al deze peelings uitvoeren. Welke peeling voor jou huid geschikt is, is afhankelijk van jou huidconditie en het gewenste doel. In samenspraak met de specialist word de peeling gekozen die het beste bij jou huid en wensen past. Elke soort peeling heeft een aparte werking.  Peelings hebben een stimulerende en herstellende werking. Voor een optimaal resultaat te bereiken is het raadzaam dit in kuurverband te doen of met regelmaat te herhalen.

Waarom een peeling ?

Een peeling van Pascaud is een peeling waarbij u geen verveling krijgt en in de zomerperiode kunt ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse behandeling ter onderhoud. De peeling is 100% natuurlijk en biologisch. Afhankelijk van de huidconditie  en het gewenste resultaat past de schoonheidsspecialiste de peeling aan op uw huid.

Word mijn huid niet dunner door een peeling ?

Kort uitgelegd  kan een peeling de opperhuid verdunnen waardoor deze fijner wordt en tegelijk verdikt een peeling de lederhuid en wordt deze steviger! Tevens vermindert een peeling de vette huid waardoor acne kan worden aangepakt. Bij deze milde peeling vind geen verveling plaatst

Krijg ik alleen een peeling tijdens deze behandeling ?

Nee tijdens deze peeling behandeling krijgt uw een compleet programma afgestemd op uw huid. De peeling is een belangrijk onderdeel van deze behandeling.

vermoeide huid voorvermoeide huid naWanneer zie je resultaat?

De eerste uren na de peeling behandeling kan er sprake zijn van roodheid. Vaak is er enige dagen na de behandeling er sprake van een lichte verveling. Dit is een normaal bijverschijnsel en hoort bij het genezingsproces.

Voordelen

 • Vermindering van grove porien en mee eters
 • Fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder
 • Pigmentvlekken verminderen
 • Tegen acne littekens
 • Tegen elasticiteit afname
 • Vale (rokershuid) huid gaat weer stralen

Helpt bij ….

 • Grove porien verminderen
 • Grauwe en rokershuid
 • Onzuivere huid
 • Acne
 • Grofheid van de mannenhuid

onlineafspraken.nl