anbos logo vierkantGa naar een erkend ANBOS – schoonheidsspecialist!

Schoonheidsinstituten zijn haast niet meer weg te denken. Voor huidproblemen, gezichts- of lichaamsbehandelingen of gewoon om te ontspannen kan je terecht bij de schoonheidsspecialist. Huidinstituut Beauté is Anbos geregistreerd.

De Anbos schoonheidsspecialist staat voor kwaliteit,vakkennis en professionaliteit.            

Wanneer je een Anbos schoonheidsspecialiste bezoekt is deze te herkennen aan het Anbos schild wat bij de entree aan de muur hangt. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat deze:

  • In het bezit is van het vakdiploma schoonheidsspecialist;
  • Rechtmatig gevestigd is;
  • Volgens de hygiene code van de schoonheidsspecialist werkt.

De Anbos schoonheidsspecialist is deskundig en geeft professioneel advies 

Bij de Anbos schoonheidspecialist heb je de garantie dat je in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidklachten of huidproblemen goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt er altijd eerst een grondige huidscan uitgevoerd. Pas na deze huidscan wordt in overleg de behandeling(en) en de daarbij behorende producten bepaald.

Deze behandelingen vragen extra expertise en aandacht van de schoonheidsspecialist/arts die de behandeling uitvoert. Een Anbos schoonheidsspecialist heeft deze expertise en aandacht.

Verder kan de schoonheidsspecialist je deskundig advies geven over de mogelijkheden van o.a:

  • Het ontharen van benen, oksels,bikinilijn of gelaat
  • Het verzorgen van de huid (lichaam en gelaat)
  • Het verven van wenkbrauwen of wimpers
  • Diverse massages

Vergoeding bij de zorgverzekeraar

Wil je een specialistische behandeling ondergaan (zoals electrisch ontharen, acne of camouflage therapie) dan kan je terecht bij Huidinstituut Beauté. In veel gevallen zal de zorgverzekeraar deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Raadpleeg altijd je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Familiebedrijf sinds 1979

De jarenlange kennis, kunde en ervaring  en de innovatie, objectieve blik en de huiselijke inrichting met oog voor detail maakt dat wij geen doorsnee huidinstituut zijn, maar onderscheidend in Nederland. Wij beloven onze cliënten geen gouden bergen, maar geven eerlijk en persoonlijk advies en werken resultaatgericht, altijd in overleg met jou. Het intake gesprek, uitgebreide huidanalyse zijn altijd gratis en vrijblijvend. Door service, klantvriendelijkheid, empathie en onze benadering voel je je  welkom in ons ‘familie’-bedrijf. Dit alles zonder onze professionele houding te verliezen.


Wil je voordelig kennismaken met Beauté ?

Als je niet precies weet welke behandeling het meeste resultaat op zal leveren, raden we je aan om een kennismakingsbehandeling te boeken.

Kennismakingsbehandeling voor € 59,95

Tijdens deze behandeling maken wij kennis met jouw huid en maakt je voor een mooie prijs kennis met ons instituut.